miercuri, 14 aprilie 2010

Tortul de nunta - tendinte 2010

2010 este anul in care se poarta culorile, atat in vestimentatie cat si in ceea ce priveste tortul de nunta. Nu se mai poarta torturile traditionale, albe, in niciun caz imbracate in frisca, decorate cu trandafiri de zahar sau martipan si avand un mire si o mireasa in varf.

Foarte la moda sunt cele care combina gusturi si culori. In locul unui singur tort foarte mare, se fac torturi pe mai multe nivele separate, fiecare nivel avand un alt gust.

Tot mai in voga sunt torturile cu branza sau cheesecake-urile, multe cupluri alegand un tort fals pentru momentul tortului si poza, iar invitatilor li se serveste un cheesecake simplu, cu sos de fructe.

marți, 13 aprilie 2010

de ce vrem cu orice pret sa fim penibili?

in ziua de azi oamenii au dus penibilul la rang de ''ce tare sunt eu''. sunt dezgustata de faptul ca nu stim ce este frumos si ca imbratisam kitchul si uratul. am crezut ca odata cu varsta, vine si maturizarea, din pacate, m am inselat. uitam cati ani avem, uitam cine suntem si mai rau de atat, uitam sa ne privim in oglinda...sau mai bine zis, nu vrem sa vedem adevarata realitate si atunci incercam sa fim cine nu suntem, poate - poate pacalim pe cineva. purtam numai etichete la vedere, ne dam cu parfumuri care nu miros, ci pur si simplu, put...si de fapt noi nu suntem decat niste zgarciti fara carte, fara pic de educatie si bun simt...

luni, 12 aprilie 2010

Ce se poarta in aceasta primavara!

Primavara aceasta sta sub semnul culorilor. Se poarta culorile vii, tari, galben, rosu, roz, albastru, turcoaz, portocaliu. Si, binenteles, alb si negru, si culorile vedeta de anul trecut, mov si gri. Imprimeurile sunt la mare cautare si in acest sezon, sandalele platforma raman un must have, iar tenesii si balerinii sunt number one pentru orice moment al zilei.
Materialele care se vor purta sunt denimul, matasea si revin in top dantela, materialele transparente si broderiile.

In ceea ce priveste jeansii, sunt in continuare la moda cei lejeri, cei foarte tociti, rupti, peticiti. Talia inalta ramane in trend, iar panatalonii scurti nu trebuie sa iti lipseasca. Colantii se tin bine pe pozitii, in tinute completate de tricouri si blazere masculine, purtati cu incaltaminte sexy, cu toc.

In materie de genti, pielea si tintele sunt cuvintele de baza. O geanta din piele cu capse, tinte sau perforata este accesoriul de baza pentru tinuta ta. Ca si culori, se poarta cele neutre, maro, bej, roz pal.

Accesoriile raman aceleasi de anul trecut: curele late sau subtiri, bijuterii cat mai mari, inele imense, bratari, cercei si coliere masive.