joi, 17 septembrie 2009

spice girls reunite

Fostele girl power s au reunit saptamana aceasta la Londra la invitatia lui Ginger Spice - Geri Halliwell . singura care a lipsit a fost doamna Beckham, Victoria, mult prea ocupata cu lansarea noii ei colectii DVB spring/summer 2010 la New York Fashion Week.

Colectia ei de rochii mulate a fost destul de bine primita de criticii de moda.
Geri, 37, se intalneste cu baronul bogat Henry Beckwith si in paralel lucreaza la o carte pentru copii.
Emma, 33, a devenit recent editorialist la o revista saptamanala de barfe.
Mel B, 34, joaca intr-un spectacol burlesc in Las Vegas, apare ca model de lenjerie intima pentru casa Ultimo so si a scos pe piata un DVD de fitness.
Mel C, 35, a luat o pauza din ale cantatului pentru a avea grija de nou venita membra in familie, fetita de 7 luni, Scarlet Starr.
Si cam atat despre Spice Girls!

marți, 15 septembrie 2009

rest in peace


a murit Patrick Swayze...avea 57 de ani si de vreo 2 ani se chinuia cu cancerul de pancreas...PACAT...e adevarat ca nu imi aduc aminte de el decat din 2 filme, dirty dancing si fantoma...ce-i drept, filme vazute de mine de cateva ori si de atatea ori am plans.

era casatorit din 1975 cu aceeasi femeie...cate cupluri din cetatea hollywoodului cunoasteti atat de longevive si fara scandaluri? ca eu sincera nu am auzit niciodata nimik de el, de ei...de rau.

cik beyonce a iesit femeia anului 2009


oare de ce frate? ca mie personal, nu prea ma da pe spate...oki, if i were a boy l am ascultat de milioane si milioane de ori, dar ea a iesit femeia anului 2009 doar pentru ca a reusit intr-un an, adik 2009 :P, sa aibe un single - Single Ladies (Put A Ring On It) si un film - Obsessed - number one. Single-ul nu mi a placut absolut deloc, videoclip stupid, iar filmul nu l am vazut pentru ca nu m a atras absolut nimik....oah, deci e femeia anului...oare merita???

voi ce parere aveti?