miercuri, 16 iunie 2010

Cameron Diaz nu este pregatita sa fie mama

Desi are 37 de ani, Cameron nici nu vrea sa auda de copii. Fiind matusica, ii este de ajuns zice ea. Desi isi iubeste nepotii foarte mult, isi petrece timp cu ei mereu, Diaz stie ca acest lucru nu se compara cu a avea proprii tai copii, insa nu este pregatita sa isi asume aceasta responsabilitate.
 ''Copiii iti schimba viata intr-un mod drastic, si in acest moment imi iubesc viata asa cum este ea. Copiii nu sunt singurele lucruri care iti aduc bucurii in viata, si cred ca este mai usor sa ii aduci pe lume, dar este mult mai greu sa le oferi dragostea si sprijinul de care ei au nevoie, asa ca aceasta schimbare, ori trebuie sa fie ceva foarte bine gandit, ori pur si simplu o greseala'', declara actrita pentru InStyle magazine. 
In prezent, Cameron are o relatie cu Alex Rodriguez, dar refuza sa dea detalii despre acest lucru. ''Una este cand raspund intrebarilor cu privire la persoana mea si alta este cand trebuie sa raspund unor intrebari ce privesc si viata altor persoane. Nu este corect fata de persoana implicata in poveste'', spune ea.

Frumusica Tiffani este mamica


O mai tineti minte pe frumusica din Salvati de clopotel Kelly Kaposki, sau pe Valerie Malone din Beverly Hills? Ei bine, Tiffani Thiessen a devenit mamica. De fata. Actrita, in varsta de 36 de ani, a adus-o pe lume pe Harper Renn Smith, azi, 15 iunie, la un spital din LA. Tiffani este casatorita din 2005 cu artistul Brady Smith.
Tiffani si-a anuntat sarcina prin noiembrie cand a si declarat ca este oricand dispusa sa renunte la cariera in favorea maternitatii.