luni, 12 aprilie 2010

Ce se poarta in aceasta primavara!

Primavara aceasta sta sub semnul culorilor. Se poarta culorile vii, tari, galben, rosu, roz, albastru, turcoaz, portocaliu. Si, binenteles, alb si negru, si culorile vedeta de anul trecut, mov si gri. Imprimeurile sunt la mare cautare si in acest sezon, sandalele platforma raman un must have, iar tenesii si balerinii sunt number one pentru orice moment al zilei.
Materialele care se vor purta sunt denimul, matasea si revin in top dantela, materialele transparente si broderiile.

In ceea ce priveste jeansii, sunt in continuare la moda cei lejeri, cei foarte tociti, rupti, peticiti. Talia inalta ramane in trend, iar panatalonii scurti nu trebuie sa iti lipseasca. Colantii se tin bine pe pozitii, in tinute completate de tricouri si blazere masculine, purtati cu incaltaminte sexy, cu toc.

In materie de genti, pielea si tintele sunt cuvintele de baza. O geanta din piele cu capse, tinte sau perforata este accesoriul de baza pentru tinuta ta. Ca si culori, se poarta cele neutre, maro, bej, roz pal.

Accesoriile raman aceleasi de anul trecut: curele late sau subtiri, bijuterii cat mai mari, inele imense, bratari, cercei si coliere masive.

Niciun comentariu: